Szállítási módok és díjak

Webáruházunkban az alábbi átvételi módok közül választhatsz:

A csomagküldés módja, díja

A csomagok házhoz szállítását Magyarország egyik legjobb futárszolgálata, a GLS futárszolgálat végzi.

1.) Szállítási díj banki átutalás esetén

2.) Szállítási díj bankkártyás fizetés (PayPal) esetén

3.) Szállítási díj készpénz fizetés esetén (utánvétel)

Mikor történik a szállítás?

A raktáron lévő termékek házhoz szállítása a rendelés leadását követő 1. vagy 2. munkanapon történik. A várható szállítási időt minden termék adatlapján feltüntettük. A GLS futárszolgálat munkaidőben, 8:00 és 17:00 között végzi a csomagok kézbesítését. Ha számodra csak egy bizonyos napszak felel meg az átvételre, vagy telefonos értesítésre van szükséged, kérjük írd be rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatba, és kérésed továbbítjuk a futárszolgálat felé.

Eltérő szállítási idejű termékek egyidejű rendelése esetén a várható szállítási idő a leghosszabb szállítási idővel feltüntetett termék szállítási ideje.

Bankszámla információ

Amennyiben a banki átutalásos fizetésmódot választod, kérjük, rendelésed végösszegét az alábbi bankszámlára utald át. A könnyebb azonosíthatóság érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel rendelésed sorszámát.

Bankkártyás fizetés (PayPal)

A webáruházban megrendelt termékek árát bankkártyával is kifizetheted, a PayPal rendszerén keresztül. A PayPal a világ legnépszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési rendszere. Ha a Pénztárban a bankkártyás fizetést választod, adataid véglegesítését követően a rendszer átirányít a PayPal oldalára, ahol a befizetést kényelmesen és biztonságosan elvégezheted.

A fent ismertetett díjak és feltételek Magyarország területén érvényesek. Külföldi szállítási cím esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a felmerülő díjakról tájékoztathassunk.

Kutyáknak » Macskáknak »