Szállítási módok és díjak

Webáruházunkban a GLS futárszolgálattal történő házhozszállítás és a GLS CsomagPontokra szállítás a megszokott gyorsasággal, 1-2 munkanap alatt történik.

Webáruházunkban az alábbi átvételi módok közül választhatsz:


Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

GLS házhoz szállítás

Csomagjaink házhozszállítását Magyarország egyik legjobb futárszolgálata, a GLS futárszolgálat végzi.

A szállítás díja GLS házhozszállítás esetén:

A raktáron lévő termékek házhozszállítása a rendelés leadását követő 1. vagy 2. munkanapon történik. A várható szállítási időt minden termék adatlapján feltüntettük. Eltérő szállítási idejű termékek egyidejű rendelése esetén a várható szállítási idő a leghosszabb szállítási idővel feltüntetett termék szállítási ideje.

A GLS futárszolgálat munkaidőben, 8:00 és 17:00 között végzi a csomagok kézbesítését. Ha számodra csak egy bizonyos napszak felel meg az átvételre, vagy telefonos értesítésre van szükséged, kérjük írd be a rendelés leadásakor a "Megjegyzés" rovatba, és kérésed továbbítjuk a futárszolgálat felé.

2020. március 20-tól a GLS Hungary-vel együttműködve bevezettük csomagjainkra az érintés nélküli kézbesítést. Ez azt jelenti, hogy a csomagok átvételekor nem kötelező aláírás céljából megfognotok a futárnál lévő szkennert. Az átvevő személy nevét a futár fogja rögzíteni, az aláírás helyére pedig a CLD (Contactless Delivery) rövidítés kerül, mely - tekintettel arra, hogy az aláírás mellőzése a címzett saját döntésén alapul - jogi értelemben egyenértékű az aláírással.


Szállítás GLS CsomagPontra vagy GLS Automatába

GLS CsomagPont

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz a futárra várni, házhozszállítás helyett kérheted a szállítást GLS CsomagPontra vagy GLS Automatába is. Több mint 400 település közel 2000 átvevőpontja közül választhatsz.

A szállítás díja GLS Csomagponton történő átvétel esetén:

A raktáron lévő termékekre vonatkozó rendelések a rendelés leadását követő 1. vagy 2. munkanapon érkeznek meg a kiválasztott csomagpontra. A várható szállítási időt minden termék adatlapján feltüntettük. Eltérő szállítási idejű termékek egyidejű rendelése esetén a várható szállítási idő a leghosszabb szállítási idővel feltüntetett termék szállítási ideje.

Amint a csomagod megérkezik a kiválasztott csomagpontra, a GLS SMS-ben és e-mailben értesít az átvehetőségről. Az értesítéstől számítva 5 munkanap áll rendelkezésedre a csomag átvételére. A csomag átvételéhez szükséged lesz a GLS csomagazonosítóra, valamint egy személyi okmányra, amellyel személyazonosságod igazolni tudod.


Személyes átvétel VEGAPET Csomagponton

Az alábbi átvételi ponton a rendelések összértékétől függetlenül ingyenes személyes átvételi lehetőséget biztosítunk:


VEGAPET Raktár

VEGAPET Raktár

Cím: 2120 Dunakeszi, Attila utca 20. Megtekintés térképen »

Csomagátadás: Hétfő: 9:00-18:00. Kedd: 14:00-18:00. Szerda: zárva. Csütörtök: 9:00-12:00. Péntek: 9:00-18:00. Szombat: zárva. Vasárnap: zárva.

A raktáron lévő termékekre leadott rendelések akár 1 órán belül átvehetők csomagátadási időben. A várható szállítási időt minden termék adatlapján feltüntettük. Eltérő szállítási idejű termékek egyidejű rendelése esetén a várható szállítási idő a leghosszabb szállítási idővel feltüntetett termék szállítási ideje.

Amint a csomagod átvehető lesz, e-mailben értesítünk. Az értesítéstől számítva 5 nyitvatartási nap áll rendelkezésedre a csomag átvételére, beleértve az átvehetőség kezdetének napját is. A csomag átvételéhez szükséged lesz a rendelésszámra, valamint egy személyi okmányra, amellyel személyazonosságod igazolni tudod.

Amennyiben rendelésedet nem veszed át a megjelölt határidőig, illetve telefonon és e-mailben sem reagálsz a megkeresésünkre, szűkös raktárkészlet esetén rendelésedet kénytelenek vagyunk törölni, hogy másokat kiszolgálhassunk. Köszönjük a megértésed!


Fizetésmódok és díjak

Webáruházunkban az alábbi fizetésmódok közül választhatsz:


Bankszámla információ

Amennyiben a banki átutalásos fizetésmódot választod, kérjük, rendelésed végösszegét az alábbi bankszámlára utald át. A könnyebb azonosíthatóság érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel rendelésed sorszámát.

Számlatulajdonos:
OPEN Creative Kft.

Számlaszám:
12600016-17583021-93593796

IBAN (HUF):
HU66 1260 0016 1758 3021 9359 3796

Számlavezető bank:
Wise Europe SA

Átutalásos fizetésmód esetén a rendelésed leadásának pillanatában a megrendelt termékeket félretesszük számodra. A termékek foglalását innentől számítva legfeljebb 3 munkanapig tudjuk biztosítani. Ha az utalásod nem érkezik meg 3 munkanapon belül, illetve telefonon és e-mailben sem reagálsz a megkeresésünkre, szűkös raktárkészlet esetén rendelésedet kénytelenek vagyunk törölni, hogy másokat kiszolgálhassunk. A fizetési határidőt kifejezett kérésed esetén, egy alkalommal, további 3 munkanappal tudjuk meghosszabbítani. Köszönjük a megértésed!


Bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül

A webáruházban megrendelt termékek árát bankkártyával is kifizetheted, a PayPal rendszerén keresztül. A PayPal a világ egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési rendszere. Ha a Pénztárban a PayPal fizetést választod, adataid véglegesítését követően a rendszer átirányít a PayPal oldalára, ahol a befizetést kényelmesen és biztonságosan elvégezheted, akár regisztráció nélkül is. A fizetés megtörténtét követően kérjük, várd meg, amíg a PayPal visszairányít az oldalunkra.


A fent ismertetett díjak és feltételek Magyarország területén érvényesek. Külföldi szállítási cím esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a felmerülő díjakról tájékoztathassunk.

Kutyáknak » Macskáknak »