HUMAC Natur AFM huminsav 100 g

HUMAC
HUMAC Natur AFM huminsav 100 g

A HUMAC Natur AFM egy 100% természetes, magas huminsav tartalmú táplálékkiegészítő, házi kedvencek számára. A huminsav bélflórára és immunrendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat, optimalizálja az emésztőrendszer pH-ját, ezáltal javítja az eledelek, tápanyagok hasznosulását, valamint támogatja a szervezetet az egészség megőrzésében és az esetleges betegségek legyőzésében, fokozva az öngyógyító képességet.

Az eledelhez keverve képes fenntartani a bél mikroflórájának egyensúlyát azáltal, hogy megakadályozza a káros mikroflóra elszaporodását és elősegíti a hasznos mikroflóra gyarapodását. Kedvezően befolyásolja a nehézfémek, toxinok és egyéb, a szervezetre nézve mérgező vegyületek kiürülését az emésztőrendszerből, melyek így a bélcsatornán át távoznak a szervezetből.

Termékváltozatok:
100 g 500 g 2,5 kg

#vegán #vegetáriánus #hipoallergén

Szállítási idő: elfogyott

3.790 Ft (2984,25 Ft + ÁFA)

További információ

A HUMAC Natur AFM egy barnás-fekete színű por, amelyet oxi-humolitból (leonarditból) nyernek ‒ azaz olyan anyagból, mely az őskori növényi eredetű anyagok természetes humifikációja során keletkezett. A technológiai kezelés hatására az alapanyag aktivizálódik, így a benne lévő huminsavak mennyisége összességében meghaladja a 65%-ot szárazanyagban.

A HUMAC Natur AFM 100%-ban természetes anyag, mely az egyedi technológiának köszönhetően nem só formájában fejti ki a hatását, ezért nagyfokú biológiai hatékonysággal rendelkezik.

A HUMAC Natur AFM tulajdonságai:

A mindennapokon túl milyen esetekben segíthet?

Kiszerelés: 100 g aromazáró tasak

Egységár: 3.790 Ft (37,90 Ft/g)

A termék tartalma szárazanyagban: huminsav (min. 65%, szabad huminsavak min. 60%), fulvósavak (min. 5%), kalcium (42.278 mg/kg), magnézium (5.111 mg/kg), vas (19.046 mg/kg), cink (37 mg/kg), szelén (1,67 mg/kg), többféle nyomelem μg/kg mennyiségben, a karboxi-metil-cellulóz vegyületet tartalmazó szerves anyagban.

Fizikai tulajdonságok: részecske nagyság: max. 100 µm, nedvességtartalom: max. 15%.

Etetési útmutató

Az eledel tömegéhez viszonyítva 1% HUMAC Natur AFM-et adjunk minden étkezésnél, az eledelben elkeverve. Pl. 10 dkg eledelhez 1 gramm HUMAC Natur AFM, ami megfelel 1 enyhén púpos adagolókanálnak. Száraz és nedves eledelhez is adható.

Hasmenés esetén javasolt az adagot háromszorosára emelni 4-5 napig.

A készítmény -10°C és +40°C közötti hőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Nem mérgező sem az emberekre, sem az állatokra nézve. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Gyártó: Humac s.r.o.

Származási ország: Szlovákia