CosyCat bio macskaalom

JELU-WERK
CosyCat bio macskaalom

A CosyCat egy kezeletlen növényi rostokból készült, környezetbarát és fenntartható bio macskaalom. Kiváló nedvszívó képességű, alacsony portartalmú és antibakteriális hatású. Természetes, fa illatú, hatékonyan köti meg a kellemetlen szagokat. Könnyen eltávolítható csomókat képez, melyek a toalettpapírhoz hasonlóan lehúzhatók a WC-n. Öko termék, fenntartható erdőgazdálkodásból.

Elérhetőség: Raktáron

Válassz az alábbi termékváltozatok közül!

Kiszerelés:

4.790 Ft (3771,65 Ft + ÁFA)

Mennyiség:

Kosárba

További információ

CosyCat

A CosyCat PEFC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Az alom gyártása érdekében ugyanakkor nem vágnak ki fákat, mert az alom alapanyagául szolgáló növényi rostok a fafeldolgozás melléktermékeként jönnek létre. A CosyCat előállítása során kizárólag elektromos- és mechanikus eszközöket használnak. Mivel a növényi rostok térfogatukhoz képest rendkívül könnyűek, a CosyCat szállítása alacsonyabb széndioxid kibocsátással jár. Mivel az alom vegyszermentes és egyébként könnyedén emészthető, alkalmas kiscicák számára is, akik szeretik megkóstolni az alomanyagokat.

A CosyCat bio macskaalom jellemzői

Megjegyzés: az állatoknak szükségük lehet egy kis időre, amíg megszokják az alomváltással járó változást. Érdemes kezdetben az új alomból szórni egy keveset a megszokott alom tetejére, majd a mennyiséget fokozatosan növelve hozzászoktatni a cicát.

Kiszerelés és egységár:

Gyártó: JELU-WERK Josef Ehrler GmbH & Co. KG, Németország