Benevo biológiailag lebomló kutyapiszok zacskó

Benevo
Benevo biológiailag lebomló kutyapiszok zacskó

Benevo biológiai úton lebomló, környezetbarát kutyapiszok zacskók. Kizárólag növényi alapanyagokból, kukoricakeményítő felhasználásával készül, így nem szennyezi a környezetet, mégis ugyanolyan tartós és megbízható, mint a hagyományos műanyag zacskók. Mindezek mellett modern dizájn és könnyű használhatóság jellemzi: a zacskó teteje és alja könnyen megkülönböztethető.

Figyelmeztetés: ha kipróbálod, többé nem akarsz másmilyet használni. :-)

#vegán #lebomló #komposztálható #környezetbarát

Elérhetőség: Raktáron

Válassz az alábbi termékváltozatok közül!

Kiszerelés:

560 Ft (440,94 Ft + ÁFA)

Mennyiség:

Kosárba

További információ

Benevo lebomló kutyapiszok zacskó

1 billió (1.000.000.000.000) darab - becslések szerint ennyi az emberiség éves fogyasztása műanyag zacskóból. Ha a zacskókat nem kezeljük megfelelően, vagy nem égetjük el őket, lebomlásuk a természetben 100-500 évig tart, a felhasznált műanyag típusától függően. Csökkentsük együtt az ökológiai mancsnyomunkat, tegyünk együtt az állatokért, az emberekért és a bolygóért - használjunk műanyag helyett komposztálható termékeket!

A Benevo kukoricakeményítő alapú kutyapiszok zacskók ennél környezetbarátabbak már nem is lehetnének: csomagolásuk is újrahasznosított papírból készült, vízbázisú festékek használatával. A tekercsek közepén található henger szintén újrahasznosított karton. Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot (illatanyag mentes).

A Benevo lebomló kutyapiszok zacskók komposztálhatóak, megfelelnek az EN 13432 szabványnak és OK Compost minősítéssel rendelkeznek.

Méret (egy zacskó): 33 x 22 cm

Kiszerelés és egységár:

Gyártó:Benevo, Egyesült Királyság