Sheila natúr kutyaszappan 85 g

Sheila Natúrkozmetikum
Sheila natúr kutyaszappan 85 g

A Sheila natúr kutyaszappan hideg eljárással, illóolajok és illatanyagok felhasználása nélkül készül. Természetes, bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyák szőrének rendszeres tisztítására. Hatékony tisztító hatás rövid- és hosszú szőrű kutyák számára egyaránt.

Termékváltozatok:
natúr levendula geránium

#vegán #természetes #parabénmentes #pálmaolajmentes

Szállítási idő: megszűnt

2.350 Ft (1850,39 Ft + ÁFA)

További információ

Sheila Vegán Natúr kutyaszappan

Mialatt a kutyusunk szőre tisztul, bőre is extra hidratáltságot szerez a szappanban található kiváló minőségű természetes olajok által. A szappanban lévő extra szűz olívaolaj, a kókuszolaj és a sheavaj kiváló bőrtápláló anyagai kedvencünk szőrét ragyogóvá teszik, miközben a szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítja.

A Sheila natúr kutyaszappan jellemzői

Kiszerelés: 85 +/-5 g szappan, bordázott papírban

Egységár: 2.350 Ft (27,65 Ft/g)

Összetevők: szappanosított olívaolaj, szappanosított kókuszolaj, szappanosított shea vaj, víz, olívaolaj, kókuszolaj, shea vaj, növényi glicerin.

Felhasználás: Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya szőrét, bőrét. Szappanozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percig, majd nagyon alaposan öblítsük ki a szappant a kutya bundájából.

Tárolási előírások: Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

Figyelmeztetések: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, illetve nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni. Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A készítmény nyilvántartási száma: 833/1/2016 NÉBIH ÁTI (85 g)

Lejárati idő: Eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év.

Származási ország: Magyarország

Gyártó: Sheila Natúrkozmetikum